Klara, färdiga dö! av Lars Forsberg

”Kriminalkommisarie Torsten Rexelius är Sveriges vassaste mordutredare – åtminstone om man frågar honom själv. Men plötsligt har det börjat blåsa på toppen. Polismyndigheten byggs om och inte ens T-Rex sitter längre säker. Saken blir inte bättre när han klampar in i ett pågående brott och själv blir utpekad som gärningsman. Och varför har hans midjemått helt plötsligt blivit ett samtalsämne?

Lyckligtvis inträffar ett brutalt mord när Torsten som bäst behöver det. Äntligen får han en chans att demonstrera sin skicklighet och visa att han fortfarande är rätt man på rätt plats. När kollegan Johannes dessutom drabbas av kärleksproblem lovar kvinnoexperten T-Rex att lösa även det fallet.

Dessvärre går ingenting som Torsten tänkt sig, vare sig med mordutredningen eller med kärleken. Och magen fortsätter växa.”

Rör inte mitt mord!, första boken om kommissarie Torsten Rexelius, var en otroligt bra debut av Lars Forsberg som många gånger lockade till skratt. Även denna gången har han lyckats. Torsten är en sådan karaktär som man inte kan låta bli att älska, enbart för att han hela tiden försöker men att det alltid blir fel.

Det är med antingen ett gapskratt eller ett stort leende på läpparna som jag med stort intresse följer Torsten och hans kumpaner när de försöker lösa det ena brottet efter det andra. Att Torsten sedan klantar till det är ganska väntat, men även så passande i berättelsen.

Köp boken på Adlibris, Bokus eller CDON.

image

Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s