En enda hemlighet av Simona Ahrnstedt

”Isobel Sørensen är fältläkaren som sett allt. Oavsett katastrofsituation behåller hon sin kyla och sitt fokus. Men när hennes skötebarn, den ideella organisationen Medpax, får problem tappar hon fattningen. Någon har strypt pengaflödet och det verkar vara personligt.
Alexander De la Grip, yngsta sonen i Sveriges finaste adelsfamilj, är en omoralisk playboy känd för två saker: sitt utseende och sina kvinnohistorier. När han träffar den arga, vackra läkaren bestämmer han sig omedelbart. Isobel ska bli hans nästa erövring, till vilket pris som helst.
Alexander har det som Medpax behöver – obegränsat med pengar – så Isobel går med på att ses.  Oväntat dras det omaka men karismatiska paret till varandra och allt eftersom insatserna ökar tvingas båda ompröva allt de trott var sant. Men ska Isobel, som en gång sårats djupt, någonsin våga berätta sin hemlighet?”

Simona Ahrnstedt har än en gång gjort det. En enda hemlighet är andra fristående delen i hennes nya romanserie. Här får vi följa Natalias omogne lillebror Alexander. Jetsetprins som älskas av alla kvinnor han möter. Förutom Isobel Sørensen. I början är det svårt och tro att de två ska falla för varandra, även om man förstår att de kommer göra det till slut.

Något som dock inte förväntade mig var Isobels intressen i sängkammaren. Att boken skulle vara ett bra exempel på sexuella böjelser kom som en överraskning,  men den förstörde inte på något sätt historien.  Det förklarade Isobel som person, visade att hon faktiskt var mänsklig.

En episodsom jag verkligen älskade var den i slutet. Det märktes att Simona verkligen tagit reda på fakta innan hon skrev den. Det var sååå spännande, och jag hoppades hela tiden det skulle gå bra. Även om jag förstod det.

Köp boken på Adlibris, Bokus eller CDON.

image

Annonser

Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s