Fångad av Meredith Wild

”Erica Hathaway har gjort succé i affärsvärlden och låtit sig förföras av miljadären Blake Landon. Men när demoner från hennes förslutna kommer ikapp och hotar deras liv och kärlek fattar Erica ett beslut som kommer att förändra allt.”

Fångad är den spännande fortsättningen på Utvald, som helt tog mig med storm. Den här håller sama standard som första boken. Jag skulle till och med vilja säga att det är mer spänning i denna andra del. Sidorna flyger fram när det är som mest spännande och tankarna snurrar. Hur ska det gå för Erica och Blake? Kommer de fortsätta vara isär, även fast de båda älskar varandra? Och hur ska Erica tampas med hennes förflutna? 

Författaren har verkligen fått till det i denna boken, från första till sista sidan. Det är en härlig blandning mellan spänning och erotik. Och jag gillar fortfarande att Erica är självständig och modig och vågar stå upp för sig själv, även fast hon ibland är beroende av Blake. Det är en sådan slags hjältinna som jag föredrar. Slutet av boken är också riktigt snyggt och får mig att verkligen längta till nästa del av serien.

Tack till Bookmark förlag för recensionsexemplaret!

Köp boken på AdlibrisBokus eller CDON.

Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s