Långledig

Påsken är över, och de flesta har går tillbaka till jobbet idag – men inte jag! Jag har semester resten av veckan och börjar jobba först nästa måndag. Det är så skönt att få vara lite långledig. Och vilken tur jag hade med värdet! 21° och solsken, så jag kan inte klaga.

På förmiddagen idag har jag varit till Borlänge och fixat mammas och brorsans födelsedagspresenter. Brorsan fyllde år igår, så han får sin i efterskott. Mamma fyller år på måndag men vi ska fira henne i helgen. Så, mera tårta! Det blir för övrigt tårta nummer två av fem – slutet på april och början på maj är det väldigt tätt med födelsedagar. Man tröttnar lite på tårta då och önskar sig helst något annat de resterande födelsedagarna under året.

Förutom födelsedagspresenterna hittade jag också en riktigt fin sommarklänning på KappAhl. Jag såg den på deras hemsida igår, och tänkte jag skulle titta på den idag när jag ändå skulle till Borlänge, och jag föll pladask för den! Den kommer bli väldigt skön nu i sommar 😁 När jag kom hem åt jag lite lätt och tänkte nu att jag skulle hinna läsa lite innan jag måste börja med maten. Jag lovade min man att den skulle vara klar till han kom hem.

Ha det bra!

Annonser

Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s