Publicerad i Recensioner

Bara lite till av Simona Ahrnstedt

”Stella Wallin förlorar allt som betyder något: pojkvän, sitt jobb och sitt hem. Så hon gör det varje normal kvinna skulle göra. Hon super sig redlös på bag-in-box, cyberstalkar sitt otrogna ex och fulgråter i bästa vännens kök. Och så flyr hon till den enda bostad hon har kvar, ett kallt och smutsigt torp ute på landet – utan vatten och el. Storstadstjejen Stella, som lever för välskräddade kläder och vårdar sina Louboutinskor som bevisar, finner sig snart strandsatt utanför Laholm. Länk, hungrig och vilsen. Torpet är en mardröm och landsbygden är hemsk. Men gradvis inser Stella att hon fått en möjlighet att upptäcka vem hon egentligen är. Stöttar av en rymningsbenägen get, excentrensiska småstadsbor och Thor Nordström – ett stycke självgod ekobonde som visar sig vara oväntat bra på att kyssas – dras hon in i småstadslivet och dess intriger. Samtidigt närmar sig ett livsavgörande beslut och Stella vet att hon måste bestämma sig. Men hon vill ha mer. Bara lite till …”

Simona Ahrnstedts nya bok är en välskriven feelgood roman som du bara vill ha mer av. Det går inte att läsa ett kapitel, jag ville hela tiden ha mer. Bara lite till…

Jag fastnar direkt i relationen mellan Thor och Stella och gillar hur den utvecklar sig. Jag gillar också hur Stella själv ändrar sig, från att vara den storstadsälskande tjejen som inte kan leva utan sina märkeskläder, till småstadstjejen som verkligen fokuserar på familjen. Det är spännande, det är hett, det är hjärtskärande. Alla dessa olika känslor ryms i denna fenomenala roman. Det är alltid roligt att läsa Simonas böcker, för hon lyckas alltid.

Stort tack till Simona Ahrnstedt för boken. Det gjorde mig riktigt glad!

Köp boken på Adlibris, Bokus eller CDON.

2 reaktioner till “Bara lite till av Simona Ahrnstedt

Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s