Shoppingförmiddag

I morse när vi vaknade (tack och lov inte lika tidigt som igår!) var det mulet och mycket svalare ute. Inne var det dock varmt, alldeles för varmt. Både jag och mannen har snurrat väldigt mycket inatt och inte sovit mycket alls för att det varit så varmt ute. Jag har fönster och balkongdörr öppna för att få in lite svalare luft, så förhoppningsvis blir det bättre till ikväll.

Jag har haft mig en shoppingförmiddag, väl förunnat måste jag säga. Jag hade reserverat en bok på biblioteket i Ludvika och skulle ändå upp och hämta den, när jag tänkte att jag ändå kunde göra av med presentkortet jag fick av makens familj i födelsedagspresent.

Även om det gick ganska fort i butikerna, måste jag säga att det var skönt att gå runt själv. Det är inte ofta det händer nu för tiden, det är vanligare att vi åker tillsammans när något ska köpas (när det inte är Coronatider vill säga, nu åker jag själv och handlar mat). Vad skönt det var att slippa höra alla kommentarer, ”är du klar snart?”, ”hur lång tid tar det?”, ”du ska väl vara in och ta det du ska ha?”. Någon som känner igen sig?

Det blev lite kläder, strumpor, tröjor etc, och sedan var jag självklart in på Globe. Jag har ju egentligen en beställning från Adlibris på väg, men inne på Globe köpte jag Sophie Kinsellas nya bok som släpptes kort efter att jag lade beställningen hos Adlibris. Jag valde att köpa den i en fysisk bokhandel istället för online. Så nu har jag lite nytt att läsa!

Efter Globe blev det en sväng upp på Rusta också, där jag köpte många förbrukningsvaror. Jag har blivit lite av en bunkrare bär det gäller sådant, hellre ha några extra hemma än att ha en som snart är slut. Jag köpte även gardiner till köket. Jag har länge velat byta till sommargardiner i vardagsrummet men inte gjort det så länge jag inte haft något till köket. Men nu har jag det så det ska jag spendera eftermiddagen med. Och rensa garderoben, det har blivit väldigt mycket som jag inte använder.

Ha det bra!

Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s