Publicerad i Allmänt

Innedag, garagestädning och födelsedagsfirande

Idag har det varit regntunga moln så långt ögat når. Vi var till soptippen och slängde skräp i morse, men sedan blev det en dag inne. Maken har varit i garaget, själv hamnade jag i soffa. Somnade en stund efter lunch, men det kan jag tillåta mig. Det är ju fortfarande semester, även om det är sista veckan.

I helgen har vi firat mig igen. Det blev inget stort firande på min födelsedag, jag tänkte redan då att det var bättre att vänta med det till sommaren. Det blev väldigt enkelt gjort, jag beställde mat på ICA, vi hade bokat en lokal och samlades där en del av släkten och åt gott och umgicks. Jag kände att det inte behöver vara krångligare än så.

Igår städade vi i garaget. Maken har pratat om det länge nu, så jag tänkte det var lika bra att jag hjälper honom med det – annars håller han på resten av året och slänger absolut ingenting. Det tog hela dagen, men det blev så bra. Det känns rymligare nu när det inte står saker överallt på golvet därinne. Och det kändes så skönt när vi var till tippen idag och slängde allt skräp.

I morgon hoppas jag att vädret blir lite bättre. Kanske inte så varmt som det har varit, men solen får gärna kika fram.

Ha det bra!

Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s