Om mig

DSC01267

Jag som driver den här bloggen är en glad och sprallig boknörd född 1991 som bor tillsammans med min man på en liten plats vid namn Smedjebacken. På internet går jag ofta under namnet Miimz (Mimms), ett smeknamn som min familj använder.

På dagarna jobbat jag som biblioteksassistent, ett riktigt roligt jobb! Fritiden spenderar jag med familj och vänner, speciellt min man som jag älskar otroligt mycket. Gulligare kille får man leta efter ❤

Böcker är mitt största intresse och jag syns ofta med en bok i händerna. Människor omkring mig (mest min man) har ofta svårt att få kontakt med mig när jag läser, eftersom jag försvinner in i en annan värld. Pyssel av alla dess slag och bakning är också något som intresserar mig och som jag försöker göra så ofta jag hinner.

På den här bloggen kommer jag skriva om mig och mitt liv. Den kommer också att fyllas (till stor del) av böcker. Recensioner, böcker i min bokhylla, inköp mm.
Var inte rädda för att fråga om ni undrar någonting. Om det är i ett mail eller en kommentar spelar ingen roll – jag svarar så fort jag kan 🙂

2 reaktioner till “Om mig

Vad har du på hjärtat? :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s